tirsdag den 27. marts 2012

Anime messe og mere regnvejr

Lørdag d. 24/3-12

Til trods for at vi kom meget sent i seng igår vågnede vi begge kl 7 så havde vi da god tid til at gøre os klar og spise morgenmad.
Idag har vi været på anime-messe, ret underholdende med alle de udklædte, sjovt at opleve men vi synes godt det kunne have været vildere.

Bagefter tog vi metro til omotesando som er tokyo's svar på Champs-Elysées her ligger de dyre butikker og der var rigtigt mange mennesker. Vi have hørt om noget der hedder oriental bazar som vi lige ville tjekke ud det viste sig dog bare at være en butik der solgte diverse japanske souvenirs. (af god kvalitet)
Nede af en lille sidegader fandt vi en legetøjsbutik med alt hvad hjertet kan begære af børnedimser, her var bare rigtigt mange mennesker så vi så det kun kort.
Bagefter ville vi have noget at spise men havde lidt svært ved at finde noget så vi tog videre til Sinjuko bydelen her ligger de mere normale butikker ink en del shoppingscentre vi besøgte det der ligger lige ved Sinkujo st. her er der nemlig et 4 etagers elektronik butik (Big Camera) det er helt utroligt hvad der findes af dingenoter og dimsedutter.
Inden vi tog hjem havde jeg læst om en hobby butik så den måtte vi lige besøge.
Vi er allerede godt trætte i benene og ferien er kun lige begyndt.

Her kommer lidt billedspam, Johnny vil måske senere ligge billeder ud fra anime messen.

/Stine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar