onsdag den 28. marts 2012

Søndag i Tokyo

Søndag d. 25/3-12

Så blev det sidste dag i Tokyo i denne omgang.

Endeligt begyndte vejret at vise sig fra den bedre side, efter 2 dag med overskyet og regnfuldt vejr vågnede vi til blå himmel og solskin dejligt.
Efter morgenmad besluttede vi os for at besøge tokyo's seince museum, vi havde bare lige glemt at tage højde for det gode vejr og at det er søndag så da vi kom frem var der rigtigt mange mennesker og lange køer. Det var også her vi fandt ud af at det havde været en god ide at besøge zoo i en hverdag for der var sindssygt mange mennesker på vej ned til zoo godt vi havde fået overstået det.

Vi droppede seince museum i denne omgang og gik ned til Ueno st. hvorfra markedet vi besøgte for et par dage siden starter så det gik vi en tur nedad og endte for enden ved det varehus vi også havde været ved, her fik vi købt det første vi endte ihvertfald med at købe mange sjove dimser i afdelingen for små køkkenredskaber.

Efter frokost tog vi til yoyogogi park, her havde vi hørt at de unge mennesker klæder sig ud og mødes hver i weekenden det var der dog ikke meget af idag. Bagefter besøgte vi helligdommen inde i parken, selvom der var mange mennesker var der dejligt fredeligt. Og vi var heldige at se flere bryllupsoptog de gør altså virkeligt meget ud af det. Efter at have gået hele parken rundt i den dejlige natur endte vi tilbage ved udgangspunktet.

Der var kun en professionel foto shoot af nogle piger der var klædt ud.

Dagen var ikke helt slut endnu så vi gik en tur i det nærliggende shoppinghelvede der var virkeligt mange mennesker.
Vi tog tidli til hotellet, fik en lille lur og gik så ud for at finde noget at spise, vi fandt en kinesisk restaurent som havde engelske spisekort så det valgte vi, det var også her at jeg fandt ud af at jeg er total spasser med spisepinde, ihvertfald fik tjeneren ondt af med og kom med kniv og gaffel til mig, men jeg nægter at give op og bliver ved med at øve mig.

/Stine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar