tirsdag den 27. marts 2012

Zoo og noget med regnvejr

Fredag d. 23/3-12

Efter go nats lur gik vi ned til morgenmad og lad mig sige det med det samme det er ikke morgenmad som vi kende det derhjemme, her kan du få salat, suppe bøf med ketchup og røræg af en slags dertil, siden er der lidt brød der kan ristes og margarine og syltetøj. Appelsinjuice, mælk og kaffe/the. Det var specielt men til at blive ok mæt af.

Vi havde planlagt en tur i zoo og ville lige vende ved en starbucks til en kaffe/caramel macciato og forhåbentligt lidt trådløst internet vi fik kaffen men ikke noget internet det der med trådløst internet det gør de sig bare ikke rigtigt i herovre, der er wiret internet på værelset så vi kan komme på med johnnys pc.

Efter at have fundet den rigtige metro st. Tog vi toget til ueno park hvor zoo ligger, det er også i denne park at man virkeligt kan se kirsebærtræerne blomstre og de første træer var ellerede begyndt at springe ud vi satser på fuldt flor når vi vender tilbage i starten af april.

Zoo'en var faktisk rigtigt ok og prisen var helt sikkert rigtig god ca 600 japanerpenge (omkring 40 kr) pr pers. Og da det regnede og var en hverdag slap vi for alt for mange mennesker.

Efter et par timer i zoo tog vi ud på jagt efter det shoppingcenter som efter sigende skulle have været tokyo's første af slagsen, det var godt nok specielt men sjovt at se de forskellige vare de har en sjov måde at opstille vare på og specielt den måde de reklamere på er sjovt der er simpelthen klistermærker og skilte allover.
Bagefter fandt vi nogle shoppe gader der minder lidt om et dansk kræmmermarked og her kunne man få det meste. Vi købte nogle kugler som ligner danske æbleskiver men de her er lavet af æg med noget fyld i jeg spiste to bidder inden jeg fandt ud af at det var blæksprutte så fik j lov at spise resten selv, senere fand jeg nogle nudler det var mere mig.

Efter dette tog vi til akihabara elektronik City uber alles. Her er et 6 etager med alt havd der kan sættes strøm til og deres tilbehør. Jeg er på jagt efter et Sony kamera men prisen for dette i overseas udgave koster mere end i dk så det bliver ikke her jeg køber det til gengæld kan man få mange sjove dimser pg specielt en del til iPhone er jeg interreseret i.

Da det har været regnvejr hele dagen havde vi ikke lyst til at transke rundt udenfor og fandt en shoppingcenter vi ville besøge, troede vi det viste sig at være umuligt at hitte ud af og det meste lå udendørs, på kortet lignede det at der lå et andet i nærheden men det viste sig at være meget eksklusivt så vi vendte tilbage til metroen for at køre hjem. Vi kom til at stå af på den forkerte st. Og måtte gå ret langt, det var her jeg blev til en diva:-)
Da vi endeligt fandt hotellet skulle vi have noget mad det var ikke det nemmeste men vi endte med bare at gå ind ét sted og spurgte os frem, japanere er meget venlige og vil enormt gerne hjælpe så ved fælles hjælp, og pegen på billeder fik vi bestit noget mad.

Efter en lang kold og våd dag tog vi trætte hjem til hotellet.

/Stine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar